Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ No 1 - 2019 - ΝΕΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Περιστέρι 22/02/2019



Στο πλαίσιο υλοποίησης της απόφασης του Διοικητικού μας Συμβουλίου  για συνάντηση με όλους τους Δήμους του Δυτικού Τομέα Αθηνών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη  20/02/2019  στο Δημαρχείο του Δήμου Αγ. Αναργύρων - Καματερού, συνάντηση με τον Δήμαρχο κ.  Σαράντη Νικόλαο με την παρουσία του Προέδρου του Συλλόγου μας κ. Δροσάκη Εμμανουήλ , και του Γραμματέα κ. Χριστοθανόπουλου Δημητρίου και του κ. Καρελιώτη Αθανάσιου προέδρου Ένωσης Γονέων του Δήμου Αγ. Αναργύρων - Καματερού .
Εκ μέρους μας παρουσιάσαμε στον Δήμαρχο τις δράσεις μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τρίτεκνη οικογένεια και ζητήσαμε τη συμβολή του Δήμου στην προσπάθειά μας να έρθουμε  πιο  κοντά με τις τρίτεκνες οικογένειες του Δήμου  Αγ. Αναργύρων - Καματερού  καθώς και την ενίσχυση των παροχών του Δήμου προς τις τρίτεκνες οικογένειες.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα . Υποσχέθηκε να βοηθήσει, με τις υπηρεσίες του Δήμου, τις όποιες δράσεις του συλλόγου μας και σαν αρχή της καλής συνεργασίας ο  Δήμαρχος κ. Σαράντης  παραχώρησε στο σύλλογο μας, γραφείο στο ισόγειο του Δημαρχείου στο γραφείο του Αντιδημάρχου κ. Ρέππα Ιωάννη .
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα  τον προέδρου Ένωσης Γονέων του Δήμου Αγ. Αναργύρων - Καματερού κ. Καρελιώτη την πολύτιμη βοήθειά του .
Το γραφείο θα λειτουργεί κάθε Τρίτη από 18.00-20.00 στο Δημαρχείο  Διεύθυνση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 61, Άγιοι Ανάργυροι και θα εξυπηρετεί τους τρίτεκνους , πρωτίστως των  Δήμων Αγ. Αναργύρων - Καματερού αλλά και οποιοδήποτε άλλον τρίτεκνο θέλει να εξυπηρετηθεί από όμορους Δήμους  .

Το τηλέφωνο επικοινωνίας του γραφείου είναι 6982025349 .

ΤΟ Δ.Σ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου