Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 5 / 2019 - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



Αγαπητοί φίλοι και μέλη
Ο Σύλλογος Τριτέκνων Περιστερίου και Δυτικού Τομέα Αθηνών σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας στην επετειακή καθιερωμένη, εορταστική εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας.
Θα πραγματοποιηθεί στις 17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11:30 στην αίθουσα του Κ.Υ.Β.Ε Περιστερίου – 2ος Όροφος στην οδό Εθν. Μακαρίου 1.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος, ο Σύλλογός μας, σε όσα μικρά παιδιά των οικογενειών – μελών του Συλλόγου μας θα παραστούν στην εκδήλωση , θα χαρίσει όμορφα δώρα .
Θα έχει Θεατρικό παιγνίδι από εξαιρετική ομάδα ηθοποιών με τη συμμετοχή των μικρών μας παιδιών .
Ο τυχερός που θα του τύχει του φλουρί της βασιλόπιτας θα κερδίσει ένα δώρο έκπληξη.


Την ευκαιρία να στηρίξετε το Σύλλογο μας και παράλληλα να διεκδικήσετε την συμμετοχή ενός ατόμου σε δίκλινο δωμάτιο στην 6ημερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη- Καρναβάλι Ξάνθης . ( Η εκδρομή είναι μια ευγενική χορηγία του ταξιδιωτικού γραφείου NOVA TRAVEL). Η επιτροπή του συλλόγου μας διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά για την οικονομική ενίσχυση των τμημάτων, με στόχο την επίτευξη των σκοπών του συλλόγου και των αναγκών των Τμημάτων. Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν λαχνούς μπορούν κατά την προσέλευση τους στην καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας που πραγματοποιούμε για όλα τα μέλη μας στις 17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων Κ.Υ.Β.Ε Περιστερίου να απευθύνονται στην Γραμματεία του συλλόγου. Η αξία κάθε λαχνού είναι μόλις 1 ευρώ!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου