Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 10 / 2019 - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ            
           15-2-2019





Ο Σύλλογος Τριτέκνων Περιστερίου και Δυτικού Τομέα Αθηνών, έκοψε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου την Αγιοβασιλόπιτά του χορευτικού τμήματος  στο Ίλιον. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηλείων Ιλίου η "Αρχαία Ολυμπία" κ Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος τηςΈνωσης Ηπειρωτών Ιλίου , κ. Χρήστος Γκόνης, ο Δημ. Σύμβουλος και Διευθυντής του Πολιτικού γραφείου του βουλευτή της Ν.Δ. Γεράσιμου Γιακουμάτου κ Παντελής Πατακιάς, ο Εκπρόσωπος του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού κ. Καρελιώτης Αθανάσιος, ο Γενικός Γραμματέας της Παγκρητίου Ενώσεως κ. Καραπιδάκης Κωνσταντίνος και η υποψήφια Δημοτική Δημοτική Σύμβουλος κ. Τεντόμα Αγγελική. 
 
Χαιρετισμό έστειλαν ο κ Αυγουλάς Ευάγγελος, Vaggelis Avgoulas Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου και ο κ Σινιώρης Γεώργιος George Sinioris Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργ. ΕΥΔΑΠ και υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος με την παράταξη "Η Πετρούπολη Ψηλά" με τον υποψήφιο Δήμαρχο Θανάση Σκαλιστήρα.
Μια ευχάριστη έκπληξη μας επιφύλαξαν τα παιδιά των Τριτέκνων, παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς υπό τη διδασκαλία του κ. Φραγκάκη Γεώργιου και Λεβέντη Νικόλαου.
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κ. Άννα Βασιλοπούλου- Λουλακάκη , υποψήφια Δ.Σ στο Περιστέρι με την παράταξη «κοινωνία Μπροστά» για την παρουσίαση της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς της εκδήλωσης , την  εταιρία 3Ε για την προσφορά της σε αναψυκτικά , το ταξιδιωτικό γραφείο NOVA TRAVEL για την προσφορά του μιας εκδρομής για κλήρωση ,την εταιρία STARtoys την προσφορά της σε παιγνίδια για τα παιδιά , και τέλος το Ζαχαροπλαστείο « Σμυρνέϊκο »  για την προσφορά της Βασιλόπιτας .



ΤΟ Δ.Σ 
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου