Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 59 / 2019 - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ κ. ΤΣΙΡΜΠΑ ΣΤΑΥΡΟ





Στο πλαίσιο υλοποίησης της απόφασης του Διοικητικού μας Συμβουλίου  για συνάντηση με τους νέους Δημάρχους των Δήμων του Δυτικού Τομέα Αθηνών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη  18/09/2019  στο Δημαρχείο  Αγίων Αναργύρων - Καματερού, συνάντηση με τον Δήμαρχο κ.  Τσίρμπα Σταύρο  με την παρουσία του Αντιπροέδρου  του Συλλόγου μας κ. Κοντού Δημητρίου του Γ. Γραμματέα κ. Χριστοθανόπουλου Δημητρίου  , και των μελών  του Δ.Σ  κ. Κουκουγιάννη Ιωάννη και Παπαγεωργίου Πόπη.
Εκ μέρους μας, παρουσιάσαμε στον Δήμαρχο τις δράσεις μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τρίτεκνη οικογένεια και ζητήσαμε τη περεταίρω συμβολή του Δήμου στην προσπάθειά μας να έρθουμε  πιο  κοντά με τις τρίτεκνες οικογένειες του Δήμου  Αγ. Αναργύρων - Καματερού  καθώς και την ενίσχυση των παροχών του Δήμου προς τις τρίτεκνες οικογένειες.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα .Υποσχέθηκε να βοηθήσει, με τις υπηρεσίες του Δήμου, τις δράσεις του συλλόγου μας , να ξαναδεί και να διορθώσει προς το ορθότερο , τις μειώσεις στα δημοτικά τέλη καθαριότητας , με βάση το οικογενειακό εισόδημα. Να ξαναδεί  τις προϋποθέσεις για εκπτώσεις για τις τρίτεκνες οικογένειες στις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες  που έχει ο Δήμος ώστε να γίνουν ποιο προσιτές σε μια πολυμελή οικογένεια .  
Να σας ενημερώσουμε, ότι το γραφείο του συλλόγου συνεχίζει να λειτουργεί κάθε Τρίτη από 18.00 - 20.00 στο Δημαρχείο του Δήμου , Λεωφόρος Δημοκρατίας 61 , και εξυπηρετεί τους τρίτεκνους , πρωτίστως του Δήμου Αγ. Αναργύρων-Καματερού  αλλά και οποιοδήποτε άλλον τρίτεκνο θέλει να εξυπηρετηθεί . Τηλέφωνο επικοινωνίας 6982025349 .
Ο Σύλλογος μας θα πραγματοποιήσει συναντήσεις και με τους άλλους Δήμους του Δυτικού Τομέα Αθηνών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου