Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 1 / 2019 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



ΔΙΑΝΟΜΉ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΑΠΌ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΊΟ 

Συνεχίζοντας το Δ.Σ του Συλλόγου μας , τη σημαντική προσπάθεια του , να στηρίζει τις ευπαθείς τρίτεκνες οικογένειες, διανέμει τρόφιμα σε οικονομικά ευπαθή τρίτεκνες οικογένειες μέσω του Κοινωνικό Παντοπωλείο . Η διανομή αυτή, εν όψει των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων, έχει τη συμβολική της αξία, αλλά και την ουσιαστική της βοηθώντας τρίτεκνες οικογένειες να νιώσουν λίγη χαρά και ανακούφιση .
Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν μέσω προσφορών , αλλά και με αγορά από ιδίους πόρους του Συλλόγου .
Ευχαριστούμαι τον Σωματείο Επαγγελματιών Πωλητών ΣΤ’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών για την  συνεισφορά τους  στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να βοηθήσουμε την ευπαθή τρίτεκνη οικογένεια , συνεχιζόμενης της οικονομικής κρίσης.
Ευχόμαστε σε όλους σας καλές γιορτές Καλή χρονιά και ευελπιστούμε,  να φτάσει κάποτε η στιγμή που όλοι εμείς οι εθελοντές οι οποίοι στηρίζουμε αυτές τις φιλανθρωπικές δράσεις, να μην έχουμε λόγο ύπαρξης γιατί δεν θα υπάρχουν δίπλα άνθρωποι που θα χρειάζονται την υλική βοήθεια μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΉ 


ΠΡΟΣ : ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΣΤ’ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
 ΤΗΛ. 2105779731 -  Καρπενησίου 52, Μάσχα, 121 31 Περιστέρι Αττικής
 Email: stlaiki@outlook.com
ΥΠΟΨΗ : ΠΡΟΈΔΡΟΥ &  Δ.Σ
  
 Θέμα: Ευχαριστήρια επιστολή για την προσφορά σας σε τρόφιμα

Αξιότιμοι ,
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς  και τους εθελοντές, και ιδιαιτέρως το σωματείο σας  για την έμπρακτη υποστήριξή τους στην υλοποίηση του Προγράμματος, γεγονός που αποδεικνύει ότι η αλληλεγγύη και ο αλτρουισμός υφίστανται στις δύσκολες ημέρες που περνάμε.
Το Διοικητικό Συμβούλιο  και οι εθελοντές του Συλλόγου μας  θα υλοποιούν πάντοτε τέτοιες δράσεις που μόνο στόχο έχουν τη βοήθεια στο συνάνθρωπο.
Τα προϊόντα θα διανεμηθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν απόλυτη ανάγκη, ωφελούμενους των Δομών του Προγράμματος του κοινωνικού παντοπωλείου του Συλλόγου μας
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Συλλόγου μας  στηρίζει σε μηνιαία βάση δεκάδες πολίτες, προσφέροντας προϊόντα που προέρχονται από δωρεές και χορηγίες.
Επίσης, διαθέτει και διανέμει καθημερινά είδη ένδυσης και υπόδησης, από προσφορές των μελών, στηρίζοντας έμπρακτα τους ωφελούμενους των δομών.
Εσείς και εμείς θα συνεχίσουμε και θα προσπαθούμε να βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη, ελπίζοντας ότι σε αυτήν την προσπάθεια θα είμαστε πάντα αρωγοί .

Τα  Μέλη της Επιτροπής Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου .

ΔΙΑΝΟΜΉ  ΡΟΎΧΩΝ  ΣΤΑ  ΜΕΛΉ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΜΑΣ



Από την  Δευτέρα 7/1/2019  και στις ώρες λειτουργίας του γραφείου Συλλόγου από 18:00 ως και 21:00  , θα διανεμηθούν ρούχα και παπούτσια στις οικογένειες - μέλη του Συλλόγου μας που έχουν μεγάλη ανάγκη από προσφορά των ιδίων των μελών μας  .
Τα μέλη που επιθυμούν να πάρουν ρούχα και παπούτσια , να έλθουν με τις ταυτότητες του Συλλόγου μας και εκκαθαριστικό της εφορίας, για να μπορέσουν να εγγραφούν και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Συλλόγου μας .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου