Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο32/2011 - ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ
Ανδριτσαίνης 5 - ΤΚ 12135 - Περιστέρι
Τηλ & Φαξ 2105713037
email: triteknoi_peristeri@yahoo.gr
http://triteknoi-peristeri.blogspot.com/


Νέες συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης από τους συλλόγους της Κρήτης και την Ομοσπονδία ΟΠΟΤΤΕ .

. Επίσκεψη στα γραφεία ΑΝΕΚ- SUPERFAST

Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη από τους τρείς προέδρους-μετά από ραντεβού- στα γραφεία της Κοινοπραξίας ΑΝΕΚ -SUPERFAST, για το θέμα των εκπτώσεων στους τρίτεκνους. Αφού ενημερώθηκε ο προιστάμενος κ. Δημήτριος Γιαλεσάκης και αναλύθηκαν διάφορες προτάσεις από τους προέδρους και επιδόθηκε σχετικό έγγραφο. Ο κ. Γιαλεσάκης δήλωσε πως η εταιρεία τους, θα εξετάσει το θέμα και θα απαντήσει στις αρχές Δεκεμβρίου.
Μελλοντικά έχουν προγραμματιστεί και άλλες παρεμβάσεις, από την Ομοσπονδία στις 8-9/10/11 Δεκέμβρη, στην Αθήνα.

2.Συνάντηση με τις Μινωικές γραμμές για Εκπτώσεις .

Σήμερα Τρίτη 22-11 πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο (στα γραφεία των Μινωικών) συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνη Μανιαδάκη.
Η συνάντηση είχε θέμα τα αιτήματα των τρίτεκνων για επαναφοράτων εκπτώσεων εκ μέρους των Μινωικών. Στη συνάντηση συμμετείχαν, οι πρόεδροι των συλλόγων Ηρακλείου, Λασιθίου, κ. Μανόλης Αχλαδιανάκης και κ. Γιώργος Χαβάκης αντίστοιχα, τα μέλη του Δ.Σ του Ηρακλείου κ. Κώστας Βαρβεράκης και κ. Μαρία Παπαθανασίου.
Οι τρίτεκνοι ανέπτυξαν το θέμα με πολλά επιχειρήματα, ενώ από την πλευρά των Μινωικών ο Διευθύνων σύμβουλος κράτησε σημειώσεις για να θέσει το θέμα σε επόμενο Δ.Σ. της εταιρείας. Πάντως, το κλίμα ήταν καλό, ο κ. Μανιαδάκης έδειξε να κατανοεί τη δύσκολη θέση των τρίτεκνων και είπε πως θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.



Για το Διοικητικό Συμβούλιο
O Γ. Γραμματέας Χριστοθανόπουλος Δημήτριος

 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου