Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 1 / 2020 - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ






      

         

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Τριτέκνων  Περιστερίου και  Δυτικού Τομέα Αθηνών  πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο  ΚΥΒΕ Περιστερίου .

      Ο  Πρόεδρος του Συλλόγου, κος  Δροσάκης Μανώλης , αφού καλωσόρισε  θερμά όλους τους προσκεκλημένους, εξέφρασε τις ευχές του για υγεία και ευημερία. Στη συνέχεια, έκανε έναν σύντομο απολογισμό, ευχαρίστησε όλα τα παρευρισκόμενα μέλη του Συλλόγου  για την δημιουργική χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε και ο πατέρας  Ελευθέριος Κουναλάκης ευλόγησε και έκοψε την Πίτα.
     Την εκδήλωση του  Συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του δήμου Περιστερίου,  της Περιφέρειας και του Ελληνικού Κοινοβουλίου, καθώς επίσης και του Επιχειρησιακού κόσμου  του  Δυτικού  Τομέα Αθηνών. Ανάμεσα τους, ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης , οι αντιδήμαρχοι Περιστερίου Λύκος Παναγιώτης, Μπέτσης Βασίλης , Θεοδωράκος Τάσος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Περιστερίου Λώλος  Βασίλειος, ο πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ Αλέξανδρος Πλέστης , ο υπεύθυνος αθλητισμού Δημητρίου Θανάσης, η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ  Χαρά Καφαντάρη , ο τέως υπουργός και μέλος πολιτικού συμβουλίου ΣΥΡΙΖΑ  Φώτης Κουβέλης, οι τέως υπουργοί Κουρουμπλής Παναγιώτης , Καρχιμάκης Μιχάλης και Στρατούλης Δημήτρης .
     Σύντομο  χαιρετισμό απηύθυναν ,ο Αντιπρόεδρος ΟΠΟΤΤΕ αλλά και Γεν Γραμματέας του συλλόγου μας  Χριστοθανόπουλος  Δημήτρης καθώς και ο νομικός σύμβουλος της ΟΠΟΤΤΕ Αυγουλάς Ευάγγελος.   
    Με την παρουσία τους επίσης μας τίμησαν ο Καποτάς Θανάσης εκπροσωπώντας την παράταξη Ανοιχτοί Ορίζοντες, οι δημοτικοί σύμβουλοι  Περιστερίου Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης, Ιατροπούλου Ελίνα , Καλιάφας Τάσος, ο δημοτικός σύμβουλος Πετρούπολης  Σιλιγνάκης Εμμανουήλ, οι κοινοτικοί σύμβουλοι Περιστερίου Γυφτου Ευαγγελία, Ραβάνη Βικτωρία, Βασιλόπουλος Γιάννης , Παπαχρήστου Σταυρούλα,  Καρυώτου Δέσποινα και Πατσιώτης Τάσος. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν  οι υποψήφιες βουλευτές  Σαγιάκου  Ράνια  και  Σταύρου Ελένη  καθώς  και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Λιλιμπάκη Βίκυ και Ρούσσης Γιάννης. 
    Την περιφέρεια εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα υγείας Βαθιώτης Θανάσης τονίζοντας την αμέριστη του συμπαράσταση στο αγώνα επιβίωσης της τρίτεκνης οικογένειας και δεσμεύτηκε για ανοιχτή συζήτηση περιφέρειας και του συλλόγου μας. 
    Την όμορφη εκδήλωση παρουσίασε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Περιστερίου κ. Σπυροπούλου Ρεντζιλά Γεωργία. 
 Ευχαριστούμε τους μαθητές, τον Διευθυντή κ. Σκαρλάτο Βασίλειο και τον καθηγητή κ. Ζαχαράκη Νικόλαο του ΟΑΕΔ ΕΠΑΣ Γαλατσίου για την προσφορά τους σε ατομικές Βασιλόπιτες .
Θα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε, τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που πρόσφεραν στης εκδήλωση μας ,τον  όμιλο Σκλαβενίτης για την έμπρακτη στήριξη στο έργο μας, την  εταιρία ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε  για την προσφορά της σε παιδικές σοκολάτες  , την εταιρία GM ADVERTISING - ΜΑΡΚΟΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ για την βοήθεια του και την συνδρομή του στην δημιουργία της ατζέντας του συλλόγου, και την εταιρία ALFA PASTY για την προσφορά τους. Αρκετά  μαγαζιά και επιχειρήσεις του Περιστερίου και όχι μόνο πρόσφεραν δωράκια για τους λαχνούς της εκδήλωση μας , τα οπτικά ΛΑΦΟΓΙΑΝΝΗΣ , το  ΛΥΧΝΑΡΙ , ο ΚΕΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ , το POSTO BABINO , το VOLONTE , το ΠΕΡΙΤΕΧΝΗΣ , το CABARET , η PARANOIA , το TO PAPPOUTSI, ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΦΟΙΒΟΣ, το DIVOSI, το DI SE NO, ο COROVESIS, η ΜΙΜΙΚΑ, το LOLLIPOP, το VANITY, το κατάστημα ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ, το ATOFIO, ο ΚΡΑΤΑΙΓΟΣ, και το κομμωτήριο CLIPPER.
    Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε ζεστή ατμόσφαιρα με τους προσκεκλημένους να ανταλλάσσουν ευχές για τη νέα χρονιά , και μέλη του Δ.Σ μοίρασαν δώρα στα παιδιά των μελών του συλλόγου .


     













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου