Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο13 - ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ
Ανδριτσαίνης 5 - ΤΚ 12135 - Περιστέρι
Τηλ & Φαξ 2105713037
email: triteknoi_peristeri@yahoo.gr
http://triteknoi-peristeri.blogspot.com/

Αγαπητά μας Μέλη ,

Σας γνωρίζουμε ότι στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, υπάρχουν υποψηφιότητες μελών του Συλλόγου μας που θα χρειαστούν την στήριξή σας.
Οι υποψηφιότητες είναι οι εξής :

Κουτσογιάννης Ζαφείρης του Νικολάου , Υπάλληλος του ΟΣΕ , Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Περιστερίου , Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Περιστερίου στο 2ο Διαμέρισμα με τον Συνδυασμό «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» και επικεφαλής τον Ανδρέα Παχατουρίδη .

 Δροσάκης Εμμανουήλ του Σταύρου , Συνταξιούχος Αστυνομικός , Ταμίας του Συλλόγου Τριτέκνων Περιστερίου , Υποψήφιος Διαμερισματικός
Σύμβουλος Δήμου Περιστερίου στο 1ο Διαμέρισμα με τον Συνδυασμό « ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» και επικεφαλής τον Κώστα Λαλένη.

Κοντός Δημήτριος του Αθανασίου , Φυσικός , Αντιπρόεδρος της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδος , Μέλος του Δ.Σ Συλλόγου Τριτέκνων Περιστερίου . Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Περιστερίου στο 1ο Διαμέρισμα με τον Συνδυασμό, «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ για την Ανατροπή στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ » και επικεφαλής την Σοφία Αλεξοπούλου.

Με άξονα ένα κώδικα δεοντολογίας και πολιτικής συμπεριφοράς, στηρίζουμε τα μέλη μας και ευχόμαστε να διαφυλάξουν αυτά τα στοιχεία ώστε να γίνουν πηγή αναφοράς και έμπνευσης για τη δύσκολη συνέχεια.


ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ    
         
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ         ΧΡΙΣΤΟΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου