Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο3 - ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ
Ανδριτσαίνης 5 - ΤΚ 12135 - Περιστέρι
Τηλ & Φαξ 2105713037
email: triteknoi_peristeri@yahoo.gr
http://triteknoi-peristeri.blogspot.com/

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ

O Σύλλογος με χαρά ενημερώνει τα μέλη του ότι ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει και φέτος κατά την καλοκαιρινή περίοδο 2010, κατασκηνωτικά προγράμματα για τη συμμετοχή παιδιών οικονομικά αδύνατων οικογενειών ηλικίας από 6 έως και 15 (γεν. από 1995 έως και 2004), που είναι δημότες μας κατά τις παρακάτω περιόδους:
• Από 18 Ιουνίου μέχρι και 29 Ιουνίου
• Από 29 Ιουνίου μέχρι και 10 Ιουλίου
• Από 11 Ιουλίου μέχρι και 22 Ιουλίου
• Από 22 Ιουλίου μέχρι και 02 Αυγούστου.
Όσοι από τους ενδιαφερόμενους γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στα προγράμματα αυτά, παρακαλούνται να υποβάλλουν τα παρακάτω απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και την Δευτέρα 31 Μαΐου, στα γραφεία του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Περιστερίου (ΟΚΑΔΗΠ), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα εξής:
1. Μία (1) πρόσφατη φωτογραφία του παιδιού
2. Ιατρική Βεβαίωση από την οποία να προκύπτει ότι το παιδί έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει στα προγράμματα και δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα
3. Πιστοποιητικό Γεννήσεως του Παιδιού
4. Υπεύθυνη Δήλωση του Γονέα, ότι ο Ασφαλιστικός του Φορέας δεν υλοποιεί κατασκηνωτικά προγράμματα
5. Φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ασθενείας παιδιού
6. Φορολογική Δήλωση του Γονέα (θεωρημένη από την οικεία Εφορία). Σε περίπτωση που ο Γονέας δεν υποβάλλει Φορολογική Δήλωση, Υπεύθυνη Δήλωση περί μη υποβολής, θεωρημένη από την οικεία εφορία.
7. Προκειμένου να ληφθούν υπόψη Κοινωνικά Κριτήρια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να καταθέσουν, την Επιμέλεια του Παιδιού, Βεβαίωση Πολυτέκνου ή Τρίτεκνου, Κάρτα ανεργίας, κ.λπ.
Οι Τρίτεκνοι που επιθυμούν να εγγραφούν στον Σύλλογο , για να επωφεληθούν τη μείωση σε τοπικά καταστήματα , σε ακτοπλοϊκές γραμμές και να ενημερωθούν σχετικά με τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου και την θετική ανταπόκριση των αιτημάτων μας για την μείωση των δημοτικών τελών και των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία του Συλλόγου .

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου