Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 22 / 2021 - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ALFA PASTRY

 Η εταιρία ALFA PASTRY προσφέρει στα μέλη του συλλόγου μας προϊόντα της εταιρίας της .


Τα προϊόντα είναι τα chips φρούτων από 100% καρύδα είναι η νέα, σύγχρονη τάση στο healthy snacking με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, χωρίς γλουτένη και προσθήκη ζάχαρης. Είναι dried, όχι τηγανητά. Το ιδανικό healthy snack για ένα energy boost στο γραφείο. Δώσε μια εξωτική πινελιά στη διατροφή σου με αυτά τα μοναδικά chips καρύδας!

Η alfa δεν είναι απλώς μια εταιρεία. Είναι ο χώρος που στεγάζει το μεράκι, την προσπάθεια και τα όνειρά τους. Γι’ αυτό και φροντίζουν, ώστε να έχουν πάντα τις πιο γερές βάσεις. Μπορεί λοιπόν η ιστορία τους να αφορά σε μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση από την Κοζάνη, διαθέτουν όμως μερικές από τις πιο σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα επενδύουν συνεχώς στην επέκταση εγκαταστάσεων και μηχανολογικού εξοπλισμού. 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την προσφορά της προς τα μέλη μας.

 Τα chips φρούτων θα διατεθούν σε όλα τα μέλη του συλλόγου , ανεξάρτητα αν έχουν προλάβει να ανανεώσουν για το 2021 , λόγω κατάστασης COVID 19.

Η ΔΙΑΝΟΜΉ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΌΜΕΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΆ ΜΈΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΌΓΩ COVID 19  , ΚΑΙ  ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΣΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ  6982025349.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου