Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 24 / 2020 - 46 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΕΚΑΒ: ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ






Πλήρωση με σειρά προτεραιότητας σαράντα έξι (46) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας.
Οι υπάλληλοι του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως:
οδηγοί -συνοδηγοί ασθενοφόρων οχημάτων, και άλλων κινητών μονάδων παροχής επείγουσας ιατρικής φροντίδας,
ως μεταφορείς ασθενών (τραυματιοφορείς), και
ως τηλεφωνητές και γραφείς για την εξυπηρέτηση της τηλεφωνικής
και ασύρματης επικοινωνίας,
επιδεικνύοντας σεβασμό προς τη ζωή και το θάνατο του ατόμου, τηρώντας το ιατρικό απόρρητο, καθώς και τους κανόνες δεοντολογίας και επικοινωνίας των επαγγελματιών υγείας.
Οι επείγουσες πράξεις που ασκούνται είναι σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα αντιμετώπισης, αναγνωρισμένες από τη διεθνή κοινότητα.
Για τις προκηρυσσόμενες θέσεις της προκήρυξης αυτής ο υποψήφιος πρέπει να κατέχει έναν από τους οριζόμενους τίτλους σπουδών που αναγράφονται:
Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης της ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου -Διασώστης» του ΙΕΚ ΕΚΑΒ ή αντίστοιχης ειδικότητας σχολής.
Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση θέσεων από υποψηφίους με το προαναφερόμενο δίπλωμα  γίνεται δεκτός απολυτήριος τίτλος Ελληνικού Λυκείου.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ
Ποσοστό δεκαπέντε τοις εκατό (15%) στο σύνολο των προκηρυσσόμενων θέσεων καλύπτεται από πολύτεκνους
και τέκνα πολυτέκνων.
Ποσοστό δέκα τοις εκατό (10% )στο σύνολο των προκηρυσσόμενων θέσεων καλύπτεται από γονείς με τρία τέκνα και τέκνα αυτών.
Ποσοστό δέκα τοις εκατό (10%) στο σύνολο των προκηρυσσόμενων θέσεων καλύπτεται από άτομα με αναπηρία, με ποσοστό αναπηρίας πενήντα τοις εκατό (50%) τουλάχιστον, όπως διαπιστώνεται από τις υγειονομικές επιτροπές του ΚΕΠΑ.
Ποσοστό πέντε τοις εκατό (5%) στο σύνολο των προκηρυσσόμενων θέσεων καλύπτεται από όσους έχουν τέκνο,
αδελφό ή σύζυγο, καθώς και από τέκνα ατόμων με αναπηρία με ποσοστό αναπηρίας εξήντα επτά τοις εκατό (67%)
και άνω, όπως διαπιστώνεται από τις υγειονομικές επιτροπές
του ΚΕΠΑ.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 30 Μαρτίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 14 Απριλίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου