Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 74 / 2019 - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ




ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ ΤΟΥ Κάρολος Ντίκενς


   
Η Επιτροπή Γραμμάτων & Τεχνών του Συλλόγου μας , καλεί τα μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση το κλασσικό αριστούργημα του Καρόλου Ντίκενς θα παρουσιαστεί τη φετινή χειμερινή σαιζόν 2019-2020 στον πιο όμορφο ιστορικό κι ανακαινισμένο θεατρικό χώρο της Αθήνας, στο θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ Λεωφ. Αλεξάνδρας 106 – κέντρο Αθήνας  την Κυριακή 29/12/2019 .
Την ιστορία του μικρού ήρωα μεταφέρει θεατρικά και σκηνοθετεί η καταξιωμένη δημιουργός ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ.
      Δεκαπέντε γνωστοί, καταξιωμένοι αλλά και νέοι εξαιρετικά ταλαντούχοι ηθοποιοί, μια μεγάλη ομάδα έμπειρων συντελεστών, υπέροχα σκηνικά από το Μιχάλη Σδούγκο, μαγευτικές μουσικές και κοστούμια εποχής ντύνονται με 3D ANIMATION και συνθέτουν ένα θεαματικό αποτέλεσμα.
         Με τα σημαντικά και τόσο επίκαιρα μηνύματα του Ντίκενς μέσα από το ορφανό παιδί που τελικά επιλέγει να διατηρήσει την καλοσύνη και την ηθική του μέσα σ’ έναν άδικο κόσμο, σε άθλιες συνθήκες όπου η ανθρώπινη ζωή έχει μικρή αξία και οι πολλοί ζουν στην απόλυτη φτώχεια σε μια κοινωνία μεγάλων αντιθέσεων, ο Ντίκενς στέλνει το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας δείχνοντας πως το καλό μπορεί να θριαμβεύσει και πως η αθωότητα, η αλήθεια και η αγνότητα, αρετές που ανάγονται στην ουσία της παιδικότητας μπορούν να διασωθούν ακόμη και σ’ ένα περιβάλλον ανέχειας και κοινωνικής ανισότητας.

 Στις σελίδες μας μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες και trailer των παραστάσεων:
Διάρκεια παράστασης: 90' με δεκάλεπτο διάλειμμα .
Ώρα έναρξης 
Τιμή  εισιτηρίου
Μέλη και μη Μέλη :  6 Ευρώ

Δήλωση συμμετοχής με ταυτόχρονη καταβολή του αντιτίμου  του εισιτηρίου μέχρι την 23/12/2019  στα τηλέφωνα του συλλόγου 2105713037 και 6982025349 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου