Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 26 / 2019 - ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΖΑΣΜΙΝ"



Ο Σύλλογος εξασφάλισε μέσω του Μ. Μουμούρη και της κα. Νάντιας Γιαννακοπούλου εισιτήρια για δύο Ζευγάρια μέλη του συλλόγου μας για την Πέμπτη 11/4/2019 στην παράσταση στις 20:00 . Λόγο περιορισμένων εισιτηρίων και χρόνου της προσφοράς , οι πρώτοι που θα δηλώσουν θα παραλάβουν και τα εισιτήρια στο τηλέφωνο του συλλόγου 6982025349 .

Τζάσμιν
Δράμα
Διαρκεια : 135 '
Σκηνοθ.:Στ. Φασουλής
Ερμηνεύουν: Ελ. Ράντου, Μ. Μουμούρης, Π. Δεντάκης, Κ. Κορωναίος, Ορ. Καρύδας, Κ. Μυριαγκού, Κ. Γιαννακόπουλος. Σκην.: Μ. Τρικεριώτη. Κοστ.: Κ. Γραμματικοπούλου.
Το αριστούργημα του Γούντι Άλεν «Blue Jasmine» συνεχίζεται έως 21 Απριλίου στη σκηνή του Θέατρο Διάνα σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και μετάφραση – θεατρική διασκευή της Ελένης Ράντου σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Χατζηνικολάου.

Η ηθοποιός εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα του έργου για την Ελλάδα και έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά.
Η υπόθεση του έργου:
Η Τζάζμιν, μια ξεπεσμένη νεοϋορκέζα κοσμική, επιστρέφει στο σαν Φρανσίσκο και στην αδελφή της, με την οποία έχει διακόψει κάθε σχέση. Η έλευση της Τζάζμιν, μετά από την καταδίκη του συζύγου της για κατάχρηση και το διαζύγιο της, προκαλεί αμηχανία στην αδελφή της Τζίντζερ και στον άντρα της, οι οποίοι δεν μπορούν να «συμβιβαστούν» με την απρόβλεπτη συμπεριφορά της, τη ματαιοδοξία της και την άρνησή της να προσγειωθεί στην πραγματικότητα.

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, εσωτερικός χώρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου