Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 55 / 2018 - ΞΕΚΊΝΗΣΑΝ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΆ ΤΜΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΆΛΟΥΣ Γ. ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΚΑΙ Ν. ΛΕΒΕΝΤΗ







Τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Τριτέκνων Περιστερίου και Δυτικού Τομέα Αθηνών  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν και επίσημα ξεκινάει η χορευτική χρονιά για τους μικρούς μας φίλους.
Οι εγγραφές άρχισαν για  τμήματα, παραδοσιακών Χορών.
Σας περιμένουμε από το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη από τις 16:30 και μετά στα γραφεία του Συλλόγου μας στο Ίλιο  , Θεοδώρας 48 , Παλατιανή .
Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε αυτή τη νέα μας προσπάθεια και να μας συνοδεύεται στο χορευτικό ταξίδι!

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε
Πληροφορίες:
στα τηλέφωνα

·        του Συλλόγου  2105713037  στις ώρες λειτουργίας του γραφείου
·        του προέδρου Δροσάκης Εμμανουήλ 6972995372
·        του Γ. Γραμματέα  Δημήτρη Χριστοθανόπουλο 6955090942

Τους χορούς διδάσκουν έμπειροι χοροδιδάσκαλοι οι οποίοι μαζί με τις χορευτικές κινήσεις δίδουν ποικίλες πληροφορίες για την περιοχή, περίσταση, τη μουσική, τη φορεσιά και άλλα στοιχεία που συνδέονται με τον εκάστοτε χορό.
Λίγα Λόγια για τους Χοροδιδασκάλους της φετινής Χρονιάς 2018-2019  :

ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ χοροδιδάσκαλος παραδοσιακών χορών με μεταπτυχιακό στη Λαογραφία και πτυχίο Κοινωνικής Θεολογίας. Ο κ. Φραγκάκης Γεώργιος είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας χοροδιδάσκαλος με όρεξη και αγάπη να μεταλαμπαδεύσει την πολιτισμική μας κληρονομία μέσω των παραδοσιακών χορών στα παιδιά μας. Πριν από 22 χρόνια επιδίωξε έξυπνα να μπει στην ζωή του Συλλόγου και κατάφερε να μείνει για παραπάνω από δυο δεκαετίες. Εκατοντάδες παιδιά έχουν περάσει από τα χέρια του.

Λεβέντης Νικόλαος χοροδιδάσκαλος παραδοσιακών χορών Βοηθός και συνεργάτης του κ. Φραγκάκη .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου