Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ No 21 - 2018 - ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του συλλόγου Τριτέκνων Περιστερίου και Δυτικού Τομέα Αθηνών εύχεται ολόψυχα στις μαθήτριες και τους μαθητές, που μπήκαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, υγεία, δύναμη και καλή σταδιοδρομία.
Για τα παιδιά αλλά και τις οικογένειες τους που στηρίζουν τον αγώνα για μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στα παιδιά των τρίτεκνων-πολύτεκνων οικογενειών που κατά κανόνα αγωνίζονται κάτω από δυσμενέστερες συνθήκες.
Μία καινούργια σελίδα στην ζωή τους ανοίγεται, το πρώτο αλλά βασικό βήμα για την πραγματοποίηση των ονείρων τους έγινε. Τους ευχόμαστε καλή φοίτηση.
 Όσοι-ες πέρασαν, αλλά και όσοι-ες δεν πέρασαν στο πανεπιστήμιο, να ξέρουν, πως ο αγώνας για μια “θέση στον ήλιο” συνεχίζεται.
 Οι τρίτεκνοι των Δήμων του Δυτικού Τομέα Αθηνών δίνουμε την μάχη της επιβίωσης αλλά και της μόρφωσης κάτω από εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες.  Αλλά είμαστε μαχητές!Θα συνεχίσουμε, για να μπορούν να σπουδάσουν τα παιδιά μας, και να προσφέρουν στον τόπο μας και όχι να ξενιτευτούν. Διεκδικώντας τις κατάλληλες υποδομές μια τη μόρφωση σε όλες τις βαθμίδες.
Συγχαρητήρια!


ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου