Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ No 18 - 2018 - ΝΕΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιστέρι 6/07/2018






Στο πλαίσιο υλοποίησης της απόφασης του Διοικητικού μας Συμβουλίου  για συνάντηση με όλους τους Δήμους του Δυτικού Τομέα Αθηνών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη  28/06/2018  στον Δήμο Ιλίου , συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο κ.  Χαραλαμπόπουλο Ιωάννη με την παρουσία του Προέδρου του Συλλόγου μας  κ. Δροσάκη Εμμανουήλ ,του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων κ. Κουκουγιάννη Ιωάννη και της κα. Παπαγεωργίου Πόπης  .

Εκ μέρους μας παρουσιάσαμε στον Αντιδήμαρχο τις δράσεις μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τρίτεκνη οικογένεια και ζητήσαμε τη συμβολή του Δήμου στην προσπάθειά μας,  καθώς και την ενίσχυση των παροχών του Δήμου προς τις τρίτεκνες οικογένειες.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα . Υποσχέθηκε να βοηθήσει, με τις υπηρεσίες του Δήμου, τις όποιες δράσεις του συλλόγου μας και σαν αρχή της καλής συνεργασίας ο  Αντιδήμαρχος κ. Χαραλαμπόπουλος Ιωάννης παραχώρησε στο σύλλογο μας, γραφείο δίπλα στο 4ο ΚΑΠΗ ΙΛΙΟΥ ( Θεοδώρας 48 , Ιλιον – Παλατιανή )

Το γραφείο θα λειτουργεί κάθε Τρίτη από 18.30-20.30 και θα εξυπηρετεί τους τρίτεκνους , πρωτίστως των  Δήμων Ιλίου , Πετρουπόλεως  αλλά και οποιοδήποτε άλλον τρίτεκνο θέλει να εξυπηρετηθεί .

Ο Σύλλογος μας θα πραγματοποιήσει συναντήσεις και με τους υπόλοιπους  Δήμους του Δυτικού Τομέα Αθηνών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου