Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 4 / 2014 - ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ/Σ


 Το  Δ/Σ   του  Συλλόγου μας σας  ενημερώνει οτι μέλη του  είναι  υποψήφιοι στις  Δημοτικές Εκλογές . Η  υποστηριξη  τους θα βοηθήσει συμαντικά την δυναμική του Συλλόγου .


ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ



Ο Μανώλης Δροσάκης (Πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Περιστερίου) υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα.

Σε ανακοίνωσή του ο Μανώλης Δροσάκης αναφέρει:
”Ανέκαθεν ήμουν και είμαι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα κοινωνικός, με αυξημένες ευαισθησίες και με κοινωνική δράση με σημείο αναφοράς, έναρξης και κατάληξης την οικογένεια.
Ξεκίνησα από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο 10ο Γυμνάσιο Περιστερίου όπου διατέλεσα για δύο χρόνια Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου (2002-2004). Από τη θέση αυτή και σε συντονισμό με άλλους Συλλόγους Γονέων παρακείμενων σχολείων κάναμε γραπτή εισήγηση προς τον Δήμο Περιστερίου για την σήμανση της πλατείας Δέγλερη προς αποφυγή ατυχημάτων.
Στη συνέχεια (2004-2006) διατέλεσα Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Γυμνασίου και Λυκείου.
Ως αναπληρωματικός διαμερισματικός δημοτικός σύμβουλος λόγω συμμετοχής μου ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του έτους 2006 και του έτους 2010 τοποθετήθηκα, με απόφαση του Δήμου Περιστερίου και πρόταση της δημοτικής παράταξης σαν Αντιπρόεδρος στη Σχολική Επιτροπή του 9ου και του 19ου Γυμνασίου Περιστερίου από το έτος 2006 έως το έτος 2012.
Από το έτος 2010 ασχολούμαι ενεργά με το Σύλλογο Τριτέκνων Περιστερίου, ο οποίος εδρεύει στην οδό Ανδριτσαίνης αριθ. 5 στην Ανθούπολη. Πιο συγκεκριμένα διατέλεσα Ταμίας από το έτος 2010 έως το έτος 2012 και από το έτος 2012 έως σήμερα είμαι εκλεγμένος Πρόεδρος.

  


Ο Δημήτρης Χριστοθανόπουλος  Γ. Γραμματέας του Συλλόγου Τριτέκνων Περιστερίου   Υποψήφιος  Σύμβουλος 1ης Δημοτικής Κοινότητας  Περιστερίου  με   τον Α. Παχατουρίδη

Την υποψηφιότητά του με την Ανεξάρτητη Παράταξη Πολιτών του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη κατέθεσε και ο Δημήτρης Χριστοθανόπουλος εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.
...Ο κ. Χριστοθανόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ανθούπολη. Σπούδασε Ηλεκτρονικός Μηχανικός στα ΤΕΙ Αθήνας με εξειδίκευση στις τηλεπικοινωνίες και σήμερα εργάζεται στην ΕΥΔΑΠ ως Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων.
Επί σειρά ετών ασχολείται με τα κοινά έχοντας διατελέσει Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 29ου Δημοτικού, Γραμματέας του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 19ου Γυμνασίου, αλλά και Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Τριτέκνων Περιστερίου.
Επιπλέον τα τελευταία χρόνια προσφέρει ως εθελοντής την πολύτιμη βοήθειά του στο πρόγραμμα επιμόρφωσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και προγραμμάτων Office που πραγματοποιείται στο Δήμο μας. Είναι παντρεμένος και έχει τρεις κόρες.
Ο κ. Χριστοθανόπουλος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημάρχου με σκοπό να ενισχυθούν οι κοινωνικές δομές και παροχές του Δήμου μας προς όφελος όλων εκείνων των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει: «Θα δώσουμε βάση στα μικρά αλλά σημαντικά προβλήματα, στα “προβλήματα της γειτονιάς”, όπως λέει και ο Δήμαρχός μας, και θα τα επιλύσουμε».
 
ΤΗΛ. 6980415586
facebook : Δημήτρης Χριστοθανόπουλος

 








Η  Γεωργία Παυλίδη - Ντρέ  είναι  Ταμίας Συλλόγου Τριτέκνων Περιστερίου , Υπάλληλος Ι.Κ.Α  & μέλος του  Δ/Σ  του  Γ.Σ Περιστερίου   είναι   υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημήτρη Κελάφα.
Τηλ.  6978271796
email: pavlidige@gmail.com









ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ  ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
 ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
                 ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
 

 
Όνομα: Δημήτρης
Επώνυμο: Κοντός 
Ημερομηνία Γέννησης 17-4-1967 
Επαγγελματική Ιδιότητα: Καθηγητής Φυσικής 
Οικογενειακή Κατάσταση: Παντρεμένος με τρία παιδιά 
Επαγγελματική εμπειρία: Εργάστηκα σαν καθηγητής σε φροντιστήρια-και μέχρι σήμερα-, σαν αναπληρωτής και ωρομίοσθιος στη δημόσια εκπαίδευση και σαν καθηγητής στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) 
Κοινωνική δράση: -από τα μαθητικά χρόνια στο Περιστέρι: συμμετοχή σε θεατρική ομάδα (μαθητικός θίασος Γιάννη Σκαρίμπα), και μαθητική συνδικαλιστική δράση.
-Φοιτητικά χρόνια: μέλος Δ.Σ. και πρόεδρος συλλόγου φοιτητών Φυσικού Κρήτης και μέλος της συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κρήτης.
-εκλεγμένος συνοικιακός σύμβουλος στο Δήμο Περιστερίου με την  παράταξη του Δημήτρη Φωλόπουλου (1985-1987)
-σήμερα :μέλος Δ.Σ. συλλόγων γονέων 8ου Δημοτικού και 3ου Λυκείου Πετρούπολης και Ταμίας Ένωσης Γονέων Πετρούπολης, Αντιπρόεδρος Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων (ΑΣΓΜΕ)
-μέλος Δ.Σ. συλλόγου Οικογενειών με τρία παιδιά Δυτικής Αθήνας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της αντίστοιχης Ομοσπονδίας (ΟΠΟΤΤΕ) 
πολιτική δράση: Από τα νεανικά μου χρόνια ενταγμένος στην αριστερά  (1985-2014). Μέλος του Κ.Σ. της ΚΝΕ (1989-1991). Μέλος της Ν.Ε. Β’ Αθήνας του Συνασπισμού και στη συνέχεια της Ν.Ε. Δυτικής Αθήνας ως σήμερα.
Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ από το 1ο συνέδριο του.
Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ. 6936976064
 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου