Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 13 / 2017 - ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ





Εκδόθηκε η υπουργική απόφαση με τις αντιστοιχίες των τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των ΑΕΙ. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, για τις μετεγγραφές φοιτητών του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018
Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε την περασμένη Παρασκευή ότι τα μηχανογραφικά δελτία για τις Πανελλαδικές 2017 αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ www.minedu.gov.gr στο σύνδεσμο εξετάσεις . Οι αντιστοιχίες που εξέδωσε σήμερα το υπουργείο θα βοηθήσουν τους δικαιούχους μελλοντικούς πρωτοετείς μετεγγραφής, να επιλέξουν σωστότερα τα τμήματα τους στα μηχανογραφικά δελτία τους. Ουσιαστικά οι αντιστοιχίες δηλώνουν σε ποια τμήματα μπορούν να μεταγραφούν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας , εύχεται ολόψυχα,
σε όλους τους μαθητές  που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις,
καλή επιτυχία, με δύναμη  και αισιοδοξία για να φέρουν σε πέρας τον πολύμηνο αγώνας τους, με το ποθητό για τον καθένα αποτέλεσμα.
Οι εξετάσεις αυτές, αν και είναι μια σημαντική ευκαιρία για όλους δεν είναι η μοναδική. Στην ζωή τους θα κληθούν να δίνουν πολλούς αγώνες για να υλοποιούν τους στόχους τους και τα όνειρά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου