Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 9 / 2016 - ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ


  Η  ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΙΑΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ !!!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
    Με την παρούσα ενημέρωση θα θέλαμε να  σας γνωρίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες από τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα Ευρωκλινική , Ευρωκλινική Παίδων και Πειραϊκό Θεραπευτήριο που μπορείτε να έχετε με την απόκτηση μέσω των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ  Ι.και Α ΚΟΥΚΟΥΓΙΑΝΝΗΣ του νέου συστήματος υγείας της  N.H.S.
1.       ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ  Στα εξωτερικά ιατρεία της κλινικής πραγματοποιούνται οι επισκέψεις για κλινική εξέταση από Παθολόγο ,Καρδιολόγο ,Χειρούργο ,Ορθοπεδικό , με μηδενική συμμετοχή του ασφαλισμένου μέλους (24ωρη δυνατότητα ).
Στα τακτικά ιατρεία πραγματοποιούνται κλινικές επισκέψεις με συμμετοχή 10 ευρώ/επίσκεψη και στις ειδικότητες ΩΡΛ ,Οφθαλμιάτρου ,Δερματολόγου, Ενδοκρινολόγου ,Νευρολόγου ,Γυναικολόγου ,Ουρολόγου ,Γαστρεντερολόγου ,Πνευμονολόγου ,Αγγειοχειρούργου , Νευροχειρούργου .
Επιπλέον , δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης Ε.Ο.Π.Υ.Υ  που περιλαμβάνεται στα 10 ευρώ της κλινικής εξέτασης . Οι εργαστηριακές και διαγνωστικές εξετάσεις πραγματοποιούνται από τους ασφαλισμένους/μέλη χωρίς όριο και με κάλυψη 100%  με την παράλληλη χρήση Ε.Ο.Π.Υ.Υ και 85% χωρίς χρήση Ε.Ο.Π.Υ.Υ . Επίσης, πραγματοποιείται το ετήσιο αιματολογικό και  οφθαλμολογικό check up .
ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ Στα εξωτερικά ιατρεία της κλινικής πραγματοποιούνται οι επισκέψεις για κλινική εξέταση από Παιδίατρο και Παιδοχειρουργό  με μηδενική συμμετοχή του ασφαλισμένου μέλους (24ωρη δυνατότητα ).
Στα τακτικά ιατρεία πραγματοποιούνται κλινικές επισκέψεις από εξειδικευμένες παιδιατρικές ειδικότητες με συμμετοχή του ασφαλισμένου /μέλους στα 30 ευρώ / επίσκεψη και πιο συγκεκριμένα για τις παιδιατρικές ειδικότητες Δερματολόγου , Ορθοπεδικού Ουρολόγου, Οφθαλμιάτρου , ΩΡΛ ,Ενδοκρινολόγου ,και Καρδιολόγου .
Επιπλέον ,δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης Ε.Ο.Π.Υ.Υ που περιλαμβάνεται στα 10 ευρώ της κλινικής εξέτασης . Επίσης πραγματοποιούνται απεριόριστες εργαστηριακές και διαγνωστικές εξετάσεις από τους ασφαλισμένους /μέλη χωρίς όριο και με κάλυψη 100% με την παράλληλη χρήση Ε.Ο.Π.Υ.Υ και 85% χωρίς χρήση Ε.Ο.Π.Υ.Υ .Επίσης , πραγματοποιείται το ετήσιο αιματολογικό και οφθαλμολογικό check up.
ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ Στα εξωτερικά ιατρεία της κλινικής πραγματοποιούνται οι επισκέψεις για κλινική εξέταση από Παθολόγο, Καρδιολόγο, Χειρουργό , Ορθοπεδικό με μηδενική συμμετοχή του ασφαλισμένου /μέλους (24ωρη δυνατότητα ).
Στα τακτικά  Ιατρεία πραγματοποιούνται κλινικές επισκέψεις με συμμετοχή 10 ευρώ /επίσκεψη και στις ειδικότητες Παθολόγου , Καρδιολόγου , Ουρολόγου,, ΩΡΛ, Οφθαλμιάτρου ,Γαστρεντερολόγου , Χειρουργού ,Ορθοπεδικού ,Αγγειολόγου , Νεφρολόγου, Πνευμονολόγου ,Αιματολόγου , Παθολόγου, Διαιτολόγου .
Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης Ε.Ο.Π.Υ.Υ που περιλαμβάνεται στα 10 ευρώ της κλινικής εξέτασης . Οι εργαστηριακές και οι διαγνωστικές εξετάσεις πραγματοποιούνται από τους ασφαλισμένους /μέλη μας, χωρίς όριο και με κάλυψη 100% με την παράλληλη χρήση Ε.Ο.Π.Υ,Υ και 80%(ειδικός τιμοκατάλογος N.H.S )χωρίς χρήση Ε.Ο.Π.Υ.Υ . Επίσης , πραγματοποιείται το  ετήσιο αιματολογικό και οφθαλμολογικό checkup .
H <<N.H.S>>συμβλήθηκε με το μεγαλύτερο ιδιωτικό Νοσοκομείο του Βόλου <<ΑΝΑΣΣΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ >> για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών ασφαλισμένων/μελών στην περιοχή .Στα εξωτερικά ιατρεία της κλινικής πραγματοποιούνται οι επισκέψεις για κλινική εξέταση από Παθολόγο, Καρδιολόγο ,Χειρούργο, Παιδιάτρου , Παιδοχειρουργού , με μηδενική συμμετοχή του ασφαλισμένου /μέλους (24ωρη δυνατότητα ).
Στα τακτικά ιατρεία πραγματοποιούνται κλινικές επισκέψεις με συμμετοχή 10 ευρώ /επίσκεψη και στις ειδικότητες Πνευμονολόγου, Οικολόγου, Οφθαλμιάτρου .
Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης Ε.Ο.Π.Υ.Υ  που περιλαμβάνεται στο 10 ευρώ της κλινικής εξέτασης ..Οι εργαστηριακές και οι διαγνωστικές εξετάσεις πραγματοποιούνται από τους ασφαλισμένους/μέλη  μας, χωρίς όριο και με κάλυψη 100% με την παράλληλη χρήση Ε.Ο.Π.Υ.Υ και 80%(ειδικός τιμοκατάλογος N.H.S.) χωρίς χρήση Ε.Ο.Π.Υ.Υ .Επίσης , πραγματοποιείται το ετήσιο αιματολογικό και οφθαλμολογικό checkup.
Τα μέλη του συλλόγου τριτέκνων μπορούν να προχωρήσουν στην ένταξή τους στο πρόγραμμα υγείας ως άτομα – ζευγάρια – οικογενειακά.
Τα ασφαλιστικά μας γραφεία έχουν επιλεγεί για την ενημέρωση των μελών του συλλόγου μας     
  αλλά και  των πολιτών μας για το <<νέο σύστημα υγείας >> , γεγονός που μας τιμά ιδιαίτερα                 
   Μπορείτε να επικοινωνείτε  στα τηλέφωνα των γραφείων μας για να σας ενημερώσουμε πιο
  αναλυτικά για τη λειτουργία του συστήματος υγείας όπως και για τη διαδικασία ένταξης σας.
·         H Χαμηλότερη τιμή της αγοράς
·         Η πιο εύκολη  Διαδικασία Ασφάλισης με μία μόνο αίτηση χωρίς Ιατρικές Εξετάσεις .
·         Χωρίς όριο  ηλικίας
·         Χωρίς έλεγχο κατάστασης υγείας .
Σε  αυτή τη δύσκολη  εποχή χρειαζόμαστε την αλληλεγγύη όχι στα λόγια αλλά  στη πράξη  έτσι λοιπόν και  τα ασφαλιστικά μας γνωρίζοντας πόσο σημαντικό και πολύτιμο  αγαθό είναι η υγεία μας λαμβάνοντας υπόψη και τις αδυναμίες του ασφαλιστικού μας συστήματος ,  θέλοντας να βοηθήσουν για ακόμη μια φορά τα μέλη του συλλόγου σας  δίνουν την δυνατότητα να αποκτήσετε το <<νέο σύστημα υγείας>> στο οικογενειακό πρόγραμμα στην μοναδική προνομιακή τιμή των 160 ευρώ ετησίως και 80 εξαμηνιαίως !!!
( Η προσφορά ισχύει μέχρι και 29 Φεβρουαρίου 2016 )
 Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση .
Με εκτίμηση
              
                   
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.jpg
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΚΟΥΚΟΥΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων 
Κορυφαίος Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Ισόβιο Μέλος <<LIMRA INTERNATIONAL>>
Πιερίας 23Α, Λόφος Αξιωματικών, Περιστέρι
Τ 2110126428
F 2121040286
M 6944840904

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου