Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 31 / 2015 - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΙΒΩΤΟΣ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Α.Ε





ΘΕΑΤΡΟ ΚΙΒΩΤΟΣ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Α.Ε

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ



Στα πλαίσια της θεατρικής περιόδου 2015-2016, παρουσιάζει στο αθηναϊκό, θεατρόφιλο κοινό, τρεις παραστάσεις που θα συζητηθούν.

Στο θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ , παρουσιάζεται από 15 Οκτωβρίου το έργο του Αnthony Burgess  ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ  , σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και το παιδικό έργο Ο ΚΟΥΡΕΑΣ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη.

Στο θέτρο ΜΙΚΡΟ ΓΚΛΟΡΙΑ , από αρχές Νοεμβρίου, η κωμωδία του Remi De Vos  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ σε σκηνοθεσία Γιώργου Καραμίχου.

Αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη του κόσμου για ψυχαγωγία και κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αποφασίσαμε να στηρίξουμε με ειδικές τιμές κάποιες κατηγορίες ανθρώπων, που στο παρελθόν έχουν στηρίξει όσο κανένας άλλος τα θέατρα.

Μετά από συνεννόηση με τον κο Δροσάκη, τον εκπρόσωπο του Συλλόγου των Τριτέκνων Περιστερίου και Δυτικής Αττικής αποφασίσαμε να ορίσουμε την ειδική τιμή των 10€ για τα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Περιστερίου για κάθε μια από τις παραστάσεις μας.

Η προσφορά πραγματοποιείται με την επίδειξη της κάρτας τριτέκνων που θα είναι σε ισχύ για τη φετινή χρονιά, στα ταμεία των θεάτρων και ισχύει μέχρι το πέρας των παραστάσεων.



Με εκτίμηση,



Για τη ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Α.Ε.

Παναγιώτης Παπανδρέου

Διδότου 45, 10680, Αθήνα

Τηλέφωνο: 2103614216

FAX: 2103637678

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου